Konsultation

Konsultation foregår kun efter aftale. Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 8.00 – 16.00 (dog først fra klokken 9.30 mandag og torsdag). Vi har aftenkonsultation om torsdagen til klokken 17.00.
Telefonisk henvendelse

Mellem klokken 8.00 og 9.00 er telefonen forbeholdt henvendelser vedrørende akut opstået sygdom. Så hvis du har brug for en akuttid på dagen eller gode råd i forbindelse med akut opstået sygdom, skal du ringe til os mellem klokken 8.00 – 9.00.

Tidsbestilling og receptfornyelse kan kun ske i den øvrige telefontid fra klokken 9.30 – 12.00. Og igen fra klokken 13.00 mandag, tirsdag og torsdag.

Vi beder dig desuden respektere vores pauser, og kun ringe på vores akuttelefon ved uopsætteligt akut behov for lægehjælp.Akutvagt

Om eftermiddagen deles akutvagten med lægerne på 1. sal. Hvis de har vagten, vil du blive henvist til dem på vores telefonsvarer. Bemærk, at du kun skal ringe til os/dem i dette tidsrum ved uopsætteligt akut behov for lægehjælp. Øvrige henvendelser må vente til dagen efter.Akuttelefonen 1813

Efter klokken 16.00 samt i weekenden og på helligdage kan Akuttelefonen kontaktes på tlf 1813. Du kan læse om fornuftig brug af Akuttelefonen på www.laegevagten.dk.
Tidsbestilling

Du kan bestille tid til konsultation hos lægerne via “Selvbetjening” her på hjemmesiden. Du kan også ringe til receptionen efter klokken 9.30 for at bestille tid.

Via “Selvbetjening” må du kun bestilles én 15 minutters konsultation vedrørende ét emne pr dag! Flere emner kræver flere tider på forskellige dage (vi ved det er irriterende, men sådan har politikerne bestemt, at det skal være). Du kan ikke bestille tid i laboratoriet og hos uddannelseslægen over nettet.

Graviditetsundersøgelser, samtaler, børneundersøgelser, attester og operationer skal bestilles pr telefon, da vi sætter længere tid af til disse konsultationer. Når du ringer for at bestille tid til en attest, beder vi dig have attesten ved hånden når du ringer, da der afsættes tid efter hvilken type attest der er tale om (det kan dreje sig om 15-60 minutter).
E-konsultation

E-konsultation er beregnet til korte, konkrete spørgsmål til læger og uddannelseslæger. Kan med fordel bruges til fx prøvesvar, hvis du har aftalt dette med lægen.

E-konsultation er IKKE beregnet til akutte henvendelser eller til tidsbestillinger.

Lægen har op til 5 hverdage til at besvare din forespørgsel, hvorfor du IKKE kan bruge e-konsultation til akutte forespørgsler. Og der er ingen grund til at sende os flere mails i streg – vi svarer ikke hurtigere af den grund.
Medicinbestilling

Genbestilling af medicin, som du er i fast behandling med, foretages via “Selvbetjening”. Medicin kan om nødvendigt bestilles via receptionen, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til bestillingen.

Medicin, du ikke er i fast behandling med, skal altid aftales med lægen.

Medicin kan først afhentes på apoteket efter klokken 16.00, med mindre andet er aftalt med klinikken.

Vanedannende medicin (sovemedicin og morfinlignende præparater) kan kun genbestilles ved fremmøde. Ring til receptionen efter klokken 9.30 og bestil en tid.
Blodprøver

Blodprøver skal altid aftales med en læge, før du booker tid.